Hrvatski Medijski Servis

BRITANSKI SUD ODLUČIO: Todorić će biti izručen Hrvatskoj

Foto: Hina

Sutkinja londonskog suda danas je priopćila kako ne postoje razlozi da se Ivica Todorić ne izruči Hrvatskoj. Ivica Todorić će, dakle, biti izručen Hrvatskoj, ali sada slijedi žalbeni proces.

“Sudeći prema svim dokazima o tijeku istrage dosad, teško je zaključiti da ovaj slučaj neće na suđenje”, kazala je sutkinja.

Dodala je kako nije uvjerena da se Todorić politički proganja.

Kazala je i da prihvaća odluku Jadranke Sloković da je čudno što je tužilaštvo unaprijed najavilo suđenje. No, dodala je i kako to razumije jer se radi o neuobičajenim uvjetima, prenio je Index.hr.

Podsjećamo, Todorić je uhićen 7. studenog 2017. godine na temelju europskog naloga za uhićenje koji je raspisala Hrvatska, međutim istog je dana pušten nakon što je uplatio kauciju u iznosu od 100 tisuća funti.

Todoriću je nakon uplaćivanja kaucije oduzeta putovanica te mora nositi sigurnosnu narukvicu i mora se javljati policiji tri puta tjedno./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte