Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

BORENOVIĆ: Dodik možda sprema moju likvidaciju

Branislav Borenović, predsjednik PDP-a je rekao da Milorad Dodik, predsjednik RS, možda sprema njegovu likvidaciju. Odgovarajući na optužbe Dodika da nemaju racionalan stav, već imaju potrebu da se pokažu i dokažu, Borenović je rekao da je u svakom trenutku spreman na TV duel o tome čija imovina je vrijednija.

“Sa zadovoljstvom prihvaćam njegov poziv da usporedimo što tko ima, što ima moja a šta njegova obitelj.  Pa da usporedimo našu kuću od 390 kvadrata i garažu i njegove kuće, vile i objekte od desetine tisuća kvadrata. Da usporedimo tko je kako to zaradio, odakle su izvori, jesu li plaćeni porezi, pa da vidimo koliko je tko bogat”, rekao je Borenović, na press konferenciji koju je održao ispred Narodne skupštine Republike Srpske.

Poručio je Dodiku da će odgovarati za milijunska sredstva kada bude usvojen zakon o ispitivanju porjekla imovine. Napominjemo, Dodik je sinoć rekao da njega ne zanimaju stranci i što oni kažu, kao što zanimaju Borenovića, Govedaricu, Crnatka i ostale koji se pogube pred strancima, nemaju racionalan stav, već imaju potrebu da se pokažu i dokažu.

“Zašto pred njima ne kažu da BiH ne funkcionira, da ne izmiruje svoje obveze, već pričaju na Republiku Srpsku i napadaju sve što je u Srpskoj? Na taj način oni kao indijsku svetu kravu čuvaju svoje fotelje i svoje sitne karaktere za male pogodnosti koje dobivaju u Sarajevu. To su te junačine koje nama danas pokušavaju predstaviti da se bore za nacionalne interese”, istaknuo je Dodik sinoć u emisiji “Pečat” na RTRS-u./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte