Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

BOLESNICI Pozvali da se glasa za Komšića jer “HDZ BiH i Čović žele provesti genocid nad Bošnjacima”

Čelnici GSa Emir Suljagić i Reuf Bajrović

Po izbornim rezultatima marginalna, ali po količni mržnje koju pokazuje kroz svoja priopćenja, ekstremno šovinistička stranka Građanski savez Reufa Bajrovića i Emira Suljagića, koji je u koaliciji sa Demokratskom frontom Željka Komšića izrekao je opasnu i utuživu klevetu na račun HDZ BiH i njezina predsjednika Dragana Čovića, javlja Hrvatski Medijski Servis.

GS je naime, u priopćenju za javnost, naveo kako, samo piscima priopćenja poznat, “genocidni Plan B” u svojoj ključnoj fazi ima za cilj pobjedu Dragana Čovića i Milorada Dodika u utrci za Predsjedništvo BiH i time “predaju suvereniteta BiH njima u ruke”, te da je to razlog zbog čega su oni (GS) odlučili podržati Željka Komšića za člana Predsjedništva BiH s obzirom da Komšić “jedini ima šansu da Čovića pobijedi i time spriječi očito genocidni Plan B”.

Podsjetimo, Željko Komšić u dva je navrata biran predominantno bošnjačkim glasovima za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, a GS želi ponovo mobilizirati Bošnjake da majoriziraju Hrvate užasnom imputacijom kako Čović i HDZ s Dodikom i SNSD-om želi provesti genocid nad Bošnjacima.

-Svi oni koji su odlučili da isture kandidate bez šansi za pobjedu ustvari rade za Čovića i primjenu genocidnog Plana B čiji je cilj jučer iznio Vasić.Pozivamo sve razumne i državotvorne nastrojene članove SDP i Naše Stranke da nam se pridruže u spriječavanju genocidne osovine Dodik-Čović da od Bosne i Hercegovine napravi novu Srebrenicu. U suprotnom, nestanak Bosne i Hercegovine će biti nepovratan i bit će zauvijek njihova odgovornost. Sud povjesti nema drugu instancu, stoji u priopćenju Građanskog saveza, čijom bi se objavom trebalo pozabaviti nadležno tužiteljstvo, s obzirom da se radi o teškoj kleveti, ali i o “uznemiravanju javnosti”, te poticanju na vjersku i međunacionalnu mržnju, što su zakonom kažnjiva djela. Uz Tužiteljstvo, posla u ovom slučaju imale bi, čini se, i medicinske institucije./HMS/

About the Author
  1. RamzesReply

    Zlonamjerni šovinisti koji rade na dehumanizaciji Hrvata.

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte