Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

BIJELJINA: Lopov za noć pokušao ukrasti pet starih Golfova

Muškarac čiji su inicijali A.K. uhićen je nakon što je za noć ukrao ili pokušao ukrasti pet starih Golfova u Bijeljini, saopćeno je iz Policijske uprave Bijeljina, prenosi Dnevni avaz.

Vlasnik jednog starog Golfa prijavio je jučer kako je nepoznati muškarac kamenom razbio bočno staklo na njegovom automobilu koji je bio parkiran u Ulici Meše Selimovića. Vlasnik je spriječio krađu vozila, a policija je ustanovila da je izvršitelj kaznenog djela A.K. koji je za manje od dva sata zaustavljen i uhićen u drugom ukradenom Golfu dva, kojeg je ukrao sa parkinga u Bijeljini.

Operativnim radom na terenu policija je otkrila da je on iste noći pokušao ukrasti još dva automobila Golf dva sa parkinga u gradu, što je i priznao policiji tijekom kriminalističke obrade, navodi se u saopćenju.

Ovaj kradljivac starih golfova u toku noći 12. na 13. rujna oštetio je i vrata na garaži u ulici Meše Selimovića, te još jedan Golf po prijavi oštećenih lica. Zbog izvršenih kaznenih djela oštećenja tuđe stvari, teška krađa u pokušaju i teška krađa osumnjičeni je uhićen, a iz policije navode da je riječ o višestrukom povratniku u izvršenju kaznenih djela protiv imovine. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte