Hrvatski Medijski Servis

BEST DOCTORS PLUS- Osiguranje kao opcija zdravstvene skrbi

U gotovo svim istraživanjima kvalitete života, građani Bosne i Hercegovine među najvažnije stavke stavljaju zdravstveni sustav.

Ujedno, svjesni su da je za većinu građana liječenje u nekim drugim zemljama koje imaju bolji zdravstveni sustav, te koje imaju više iskustva ili primjenjuju bolje metode liječenja od onih koje se koriste u BiH, često nedostižno. U takvoj situaciji rješenja se traže na domaćem terenu, odnosno bosanskohercegovačkom zdravstvenom sustavu koji se iz dana u dan susreće sa sve većim izazovima moderne medicine.

S pozicije pacijenta stvari izgledaju prilično jednostavno – žele učinkovitu zdravstvenu skrb, žele kraće liste čekanja, traže bolju dijagnostiku, zahtijevaju najbolju moguću njegu, te naravno žele imati mogućnost drugog mišljenja.

S pozicije ustanova nadležnih za zdravstveni sustav sve navedeno predstavlja veliki i stalni izazov.

Pogodnosti u Croatia osiguranju

Puno je pitanja koja konstantno opterećuju pacijente. Recimo, što kada pacijent nije siguran je li dijagnoza točna?Što kada pacijent ne zna gdje može dobiti najbolje liječenje?Što kada ne zna hoće li si moći priuštiti kvalitetno liječenje? Kome se obratiti u tim slučajevima?

Odgovore mogu pronaći u polici Croatia osiguranja Best Doctors Plus. Za već od cca 13 KM mjesečno omogućava Vam se pristup najboljim svjetskim liječnicima, omogućuje drugo liječničko mišljenje za sve bolesti, pokrivaju troškovi liječenja u inozemstvu za pet bolesti koje su najčešći uzročnik smrti, čak do iznosa od dva milijuna eura.

Best Doctors, svjetski brand, pruža uslugu koja je prisutna na tržištu u više od 70 zemalja s globalnom bazom od preko 50.000 liječnika iz cijelog svijeta i pacijentima nudi pristup najboljim svjetskim liječnicima i vrhunskim klinikama.

Sigurnost kada vam je najteže

Između ostalog, Best Doctors organizira prijevod medicinske dokumentacije pacijenta i izradu mišljenja liječnika iz baze Best Doctors, koje uključuje potvrdu ili izmjenu postavljene dijagnoze te preporuku najbolje metode liječenja bolesti. Nakon zaprimanja drugog liječničkog mišljenja Best Doctors, osiguranik može biti siguran da ima ispravno postavljenu dijagnozu.

Također, uz to što će najbolji svjetski liječnici oboljelima izraditi drugo liječničko mišljenje, pacijent će dobiti i preporuku metode liječenja s prijedlogom tri najbolja svjetska centra za postavljenu dijagnozu u kojima je takvo liječenje moguće.

Best Doctors Plus pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa od milijun eura godišnje, odnosno do ukupnog iznosa od dva milijuna eura za vrijeme čitavog trajanja osiguranja. Best Doctors Plus polica pokriva troškove prijevoza za osiguranika i osobu u pratnji kao i troškove smještaja za vrijeme liječenja u inozemstvu. Osiguranik ostvaruje pravo na naknadu za boravak u bolnici te pokriće troškova lijekova nakon povratka u BiH što možete provjeriti i na stranici www.crosig.ba.

Best Doctors Plus namijenjen je svim dobnim skupinama, djeci od 31. dana života i odraslima do 64. godine života (moguće produžiti osiguranje do 85. godine starosti).

Osiguranje se sklapa na godinu dana te se automatski produžava na sljedeću godinu sve dok osiguranik ne odluči da ne želi više produžiti osiguranje.

Best Doctors Plus je idealan proizvod za one koji žele kontrolirati bolest i osigurati si najbolju moguću skrb ako se bolest pojavi, a to se može dogoditi svakome. Pravodobna i ispravna dijagnoza bolesti su ključni za ozdravljenje i pacijentu mogu spasiti život. Izbor optimalne metode liječenja te najbolja izvedba liječnika u vrhunskim klinikama svakako će pridonijeti pozitivnom ishodu liječenja.

Pokriće liječenja u više od 30 zemalja diljem svijeta omogućeno je za:
-Liječenje svih vrsta karcinoma
-Zahvat premoštenja koronarne arterije
-Zamjenu ili rekonstrukciju srčanog zaliska
-Neurokirurške zahvate
-Transplantaciju organa od živog davatelja; transplantacija koštane srži

/PR/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte