Hrvatski Medijski Servis

Anđelka Prpić s predstavom ”Šta me snađe?” dolazi u Mostaru

Jedna od najpopularnijih glumica u regiji, koju je publika na Balkanu upoznala preko hit serije ”Andrija i Anđelka”, Anđelka Prpić nastavlja bosanskohercegovačku turneju sa predstavom ”Šta me snađe?” domu Herceg Stjepan Kosača 6. travnja, priopćeno je.

Masovna monodrama, predstava u kojoj igra 12 različitih likova, pisana je namjenski za Anđelku. Autorski je potpisuje jedan od najpoznatijih scenarista danas, Nebojša Romčević, a rediteljski je uobličio Branko Đurić – Đuro. ”Nema tu neke pretjerano egzotične priče. Jednostavno sam kao neko ko je dosad radio serije i TV projekte, poželjela da ‘upoznam svoju publiku’, a predstava je za mene oduvijek bila i san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine je što sam se usudila da kažem ‘da’ izazovu.

Tada sam i okupila profesionalce u svom poslu, da ‘šteta bude što manja”, istaknula je Anđelka Prpić. Predstava „Šta me snađe?“ nije monodrama, nije ni stand – up, već jedna interaktivna suvremena komedija koja zabavlja gledatelje na sofisticiran način. U predstavi Anđelka demonstrira svoj posebni talent i pokazuje cijelu lepezu šarmantnih karakterističnih likova koji plijene pažnju i dižu ritam predstave od početka do kraja. Karte za predstavu ”Šta me snađe” su u prodaji u sustavu kupikatu.ba i na biletarnici doma Herceg Stjepan Kosača./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte