Balićevi veliki problemi uoči povijesnog dana

Već nekoliko tjedana piše se o posljednjoj službenoj utakmici Ivana Balića koja će se u Wetzlaru odigrati 5. lipnja protiv Göppingena.

Nedavno je Balić, zbog velikog broja medija koji su željeli njegovu izjavu, održao konferenciju za medije na kojoj je između ostalog kazao:

‘Iskreno, kraj je došao tako brzo, ali još uvijek osjećam kako mogu sat vremena trčati gore-dolje po terenu iako s emoram pomiriti s time da to više nije realno. Stiglo je vrijeme za kraj’, kazao je Balić dodavši na temu leđa sljedeće:

‘Moja leđa su bolje, i nadam se da me neće izdati u posljednjoj utakmici. Drago mi je da se mogu osvrnuti na uspješnu karijeru i što me je zdravlje poslužilo’.

Međutim, kako doznajemo njegova leđa ipak su popustila (navodno su bolovi veći nego prije i zbog toga nije igrao dva tjedna!) uoči te posljednje utakmice na koju će doći stotinjak njegovih prijatelja, polaznika rukometne Akademije Balić-Metličić, zatim navijača, ali i najbliže rodbine. Naravno, u Njemačku je stigao i njegov 14-godišnji sin Dino koji je jedan od većih razloga zašto Ivano Balić već u subotu navečer, dan nakon povijesne utakmice, stiže u Zagreb.

Naime, poznato je kako će Balić od 1. srpnja biti zaposlen u Hrvatskom rukometnom savezu kao koordinator muškog rukometa. Tako će raditi posao koji ga veseli, ali će biti blizu sinu koji u tinejdžerskoj dobi itekako treba oca uz sebe./HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img