TOMISLAVGRAD: Natječaj za izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda

Povjerenstvo za provedbu natječaja za izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Tomislavgradu otvorilo je jučer pristigle ponude, saznaje Hrvatski Medijski Servis. 

Ovo povjerenstvo čine predstavnici općine Tomislavgrad, PMU-a (središnjega tijela za provedbu projekata vodovoda i kanalizacije pri Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva ) i supervizor, predstavnik EIB-a (Europske investicije banke).

Budući je natječaj raspisan prema FIDIC-ovoj Žutoj knjizi (Fédération Internationale des Ingénieurs-Conseils – Međunarodna federacija savjetodavnih inženjera) u tijeku je analiza tehničkih karakteristika dostavljenih ponuda.

Završetkom tehničkoga dijela evaluacije ponuda pristupit će se otvaranju financijskoga dijela svih pozitivno ocijenjenih ponuda i odabiru najpovoljnije ponude.

Ovim natječajem je predviđena izrada cijeloga projekta, izgradnja uređaja, puštanje u probni rad i obuka osoblja.

Rok završetak cijeloga projekta je 25 mjeseci i ovime bi se u cijelosti implementirala sva kreditna sredstva dobivena za izgradnju vodovoda i kanalizacije u Tomislavgradu (4 milijuna eura). /HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img