Hrvatski Medijski Servis

14-godišnjem Petru ostvario se životni san: Satima je čekao Luku, a onda ga je upoznao

Hrvatskim reprezentativcima na pozornici na Trgu bana Josipa Jelačića jučer se pridružio 14-godišnji Petar Brcković, kojem je životni san bio upoznati Luku Modrića, piše Index.hr.

“Petar voli Luku Modrića i uvijek je samo Luka. Mislio je da ga on jedini čeka na Trgu – moj Petar i on. Međutim, kad smo stigli, vidio je kolika je gužva i shvatio da ne može doći do Luke Modrića. Čekali smo četiri-pet sati, a Petar je svako malo pitao sve oko sebe: Gdje je Luka?”, ispričao je njegov tata Mladen za HRT.

Dodao je da je Petra jedan navijač primio za ruku i obećao ga odvesti do Luke Modrića.

“Zajedno s još dva navijača, oni su otišli i u tom trenutku ja sam ga izgubio. Nazvao sam tri kćeri i sina koji su bili ondje, ženu kod kuće, i rekao im da sam izgubio Petra. Tek kad sam dobio poruku od prijatelja, koji je doček gledao doma na televiziji i koji je htio čestitati Petru – shvatio sam da je Petar na pozornici i da je siguran”, dodao je.

Tata Mladen istaknuo je da on ne poznaje nikog u nogometnom svijetu. Otkrio je i da je njegov sin presretan.

“Toliko je bio spontan moj Petar, a i Luka. On je dijete s posebnim potrebama i njemu to jako puno znači. Nije se još stigao vidjeti s prijateljima. Još smo doma i sređujemo dojmove”, zaključio je./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte