Hrvatski Medijski Servis

​Zbog Dana žalosti Božo Vrećo odgodio koncert u Mostaru

Popularni interpretator sevdalinki Božo Vrećo prolongirao je solistički koncert koji je u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače u Mostaru trebao održati sutra.

“Sutra je Dan žalosti u Mostaru dragi moji, pa uz izrazitu sućut i poštovanje prema porodicama poginulih, moj koncert smo prolongirali. U molitvi smo svi i hvala vam na razumijevanju”, napisao je Božo na svom Facebook profilu.

Kako je priopćeno, koncert će se održati u novom terminu – 22. svibnja 2017., s početkom u 20 sati.

Ulaznice se mogu kupiti svaki radni dan, na blagajni Kosače, od 13 do 20 sati.

Vrećo je do sada je objavio četiri studijska albuma. U ljetnim mjesecima 2017. izaći će i njegov peti album “Božo Vrećo- live in Paris” (radi se o snimci live koncerta iz čuvenog pariškog Théâtre Le Palace).

Na repertoar predstojećeg koncerta čiji će datum biti naknadno objavljen, uz tradicionalne sevdalinke, Božo Vrećo uvrstit će i autorske sevdalinke koje je publika i kritika već odavno objeručke prihvatila slaveći Vreću kao umjetnika koji je popunio prazninu od gotovo 40 godina koliko nisu pisane sevdalinke.

Boži Vreći će se na predstojećem koncertu pridružiti i poznati glazbenik Marko Louis (klavir, tarabuk), a koncert producira Tomislav Kašljević./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte