Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

​Promocija projekta: ‘Studenti za HNK, HNK za studente’

Promocija projekta „Studenti za HNK Mostar, HNK Mostar za studente“ organiziranog u suradnji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru sa Hrvatskim narodnim kazalištem u Mostaru bit će održana u srijedu, 25. listopada 2017. godine s početkom u 13 sati u amfiteatru Ekonomskog fakulteta, prenosi Pogled.ba. 

Nazočnima će se obratiti prorektor za znanost, istraživanje i razvoj Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ivo Čolak, ravnatelj Hrvatskog narodnog kazališta Ivan Vukoja te predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić.

Navedeni projekt pokrenut je s ciljem jačanja resursa dvije organizacije od iznimnog nacionalnog, znanstvenog i kulturnog značaja za Hrvate u Bosni i Hercegovini – Sveučilišta u Mostaru i Hrvatskog narodnog kazališta Mostar.

Studentima će preko Studentskog zbora biti podijeljeno 12 tisuća besplatnih ulaznica za repertoarske predstave HNK Mostar u sezoni 2017./2018. godine. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte