Hrvatski Medijski Servis

​Posjetite šesti Festival za djecu Mostar

U srijedu, 18.4.2018. sa početkom u 11:00 na igralištu Gimnazije Mostar će se održati zabavni program šestog dječijeg festivala u Mostaru. Festival pod nazivom “Festival za djecu Mostar” humanitarnog je karaktera posvećen djeci i mlade sa posebnim potrebama i održava se u organizaciji Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar).

U sklopu programa festivala ove godine sudjeluje preko 300 mališana i volontera koji će uz prigodan program obradovati i zabaviti sve posjetioce festivala. Svojim izvedbama i koreografijama će se predstaviti institucije “Los Rosales”, OŠ za djecu sa posebnim potrebama Mostar, Vrtić “Radobolja”, “Sveta Obitelj”, JU Dječiji Dom Mostar, JU Dječiji vrtići Ciciban, a poseban dio programa čine gostujuće izvedbe PS Mo Stars i Baletne skupine Arabesque.

U suradnji sa Sportskom Akademijom Mali Most za sudionike će ove godine biti organizirane i posebne sportske igre i takmičenja uz prigodne nagrade za pobjednike. Festival također nudi vesele i zabavne likovne i umjetničke radionice, te face-painting za sve mališane i posjetitelje ovog događaja.

Za zabavu i radost mostarskih mališana će se pobrinuti i UWC Mostar klaunovi, te animatori Mickey i Minnie Mouse, Spužva Bob, Hello Kitty i Our Kids Medo.

Posjetitelji Festivala će pored zabavnog dijela programa moći posjetiti štandove partnera Festivala koji će predstaviti svoje radove i rukotvorine institucija za djecu i omladinu sa posebnim potrebama, a ovom prilikom će prijateljima Festivala biti uručene i posebne zahvalnice povodom pet godina uspješne suradnje.

Pozivamo Vas da posjetite i podržite naš veseli događaj i ove godine budete dio 6. Festivala za djecu Mostar./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte