Hrvatski Medijski Servis

​Izložba sitnih životinja u Ljubuškom

Udruga za uzgoj i zaštitu sitnih životinja “Columba” – Ljubuški organizira izložbu sitnih životinja koja će se održati 16. i 17. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom.

Svečano otvorenje izložbe predviđeno je u subotu, 16. prosinca, dok je za slijedeći dan, 17. prosinca, najavljeno proglašenje pobjednika i šampiona izložbe te dodjela pehara i nagrada.

Pošto je “Columba” punopravna članica Saveza za uzgoj i zaštitu sitnih životinja FBiH, na izložbi se očekuje veliki odaziv svih udruženja iz tog saveza kako iz susjednih općina, tako i iz cijele BiH i šire.

Među izloženim eksponatima posjetitelji će imati prigodu vidjeti mnoge koji su već osvojili nagrade na međunarodnim izložbama.

Osim humanog karaktera, izložba je i prigoda za susret gospodarskih subjekata koji se bave proizvodnjom žitarica i prateće opreme, priopćili su organizatori/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte